blog

Blog

Fiókpatikák kezelése a ROWA segítségével

Magyarországon jelenleg 3155 település van, amelynek ellátását 2300 közforgalmú és 680 fiókgyógyszertár látja el. A kisebb településeken működő fiókgyógyszertárak fenntartásában nagy segítséget nyújt a ROWA és az ProLog. A ROWA patikarobot segítségével az anyapatika és a fiókpatika közötti logisztikai feladatok Continue reading

Tovább olvasom...

A legújabb kihívások kezelése – egyedi azonosító és e-recept a ROWA segítségével

Az információtechnológia változásai minden iparágra hatással vannak. Napjainkban még a viszonylag lassan fejlődő hazai egészségügyi ellátórendszerben is találkozhatunk elektronikus egészségügyi szolgáltatásokkal.

2015 decemberében fogadta el az Országgyűlés Magyarországon az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (továbbiakban: EESZT) működését megalapozó jogszabályi hátteret, amely Continue reading

Tovább olvasom...

Gyógyszerészek XXVII. Országos Kongresszusa – MEDIROBOT AKCIÓ

A Medirobot (Expert One Consulting Kft.) 2017-es GYOK-os akciót hirdet ROWA® gyógyszertári expediáló rendszereire. Bármely ROWA® termék megrendelése esetén a berendezéshez kapcsolódó teljes szállítási költséget (külföldi és belföldi egyaránt) cégünk átvállalja! Az akció minden ügyfelünk számára elérhető, aki 2017. október 6. és október 8. között a GYOK kiállításon regisztrál standunknál és 2018. február 28-ig megrendeli rendszerünket.

Continue reading
Tovább olvasom...

XXVI. Gyógyszerészek Országos Kongresszusa

2016. október 6-9. között került megrendezésre a XXVI. Gyógyszerészek Országos Kongresszus a siófoki Hotel Azúrban.

Jó pár héttel az esemény előtt megkezdődtek az előkészületeket, annak érdekében hogy a standunk tökéletes állapotba várja a tisztelt érdeklődőket.

Nagy örömünkre a német Rowa partnerünkkel együttműködve a kiállításon bemutathattuk működés közben a virtuális OTC polcrendszert, a Rowa Vmotion-t. A két nagy display a szokványos kiállítási eszközök, bútorok között komoly feltűnést keltett, aminek köszönhetően számos gyógyszerész jött oda hozzánk és próbálta ki a végtelenül egyszerűen kezelhető eszközt.

Continue reading
Tovább olvasom...