blog

XXVI. Gyógyszerészek Országos Kongresszusa

2016. október 6-9. között került megrendezésre a XXVI. Gyógyszerészek Országos Kongresszus a siófoki Hotel Azúrban.

Jó pár héttel az esemény előtt megkezdődtek az előkészületeket, annak érdekében hogy a standunk tökéletes állapotba várja a tisztelt érdeklődőket.

Nagy örömünkre a német Rowa partnerünkkel együttműködve a kiállításon bemutathattuk működés közben a virtuális OTC polcrendszert, a Rowa Vmotion-t. A két nagy display a szokványos kiállítási eszközök, bútorok között komoly feltűnést keltett, aminek köszönhetően számos gyógyszerész jött oda hozzánk és próbálta ki a végtelenül egyszerűen kezelhető eszközt.

Reméljük mindenkinek tetszett a végeredmény:

1

A kongresszus előtti izgalom nálunk az áltagosnál is felfokozottabb volt, ugyanis ebben a felállásban ez volt az első kiállításunk. Ellátogatott hozzánk a ROWA képviseletében Igor Rahn, illetve a hivatalos szerviz cég, a Pharmarchy Technology Kft. is képviseltette magát.

A csapat:

2

(Balról: Hudák Ákos – Pharmarcy Technology Kft., Igor Rahn – Rowa Technolgies BD, Hegyi Balázs – Medirobot, Domokos István – Pharmarcy Technology Kft., Dobó Gábor – Medirobot)

Standunkon a személyes konzultációk lehetőséget teremtettek arra, hogy azon érdeklődőknek, akik még nem ismerték a technológiát, vagy a Rowa termékeket, részletes tájékoztatást adjunk a rendszer nyújtotta lehetőségekről és az általuk elérhető számtalan előnyről.

3

Örömmel tapasztaltuk, hogy a gyógyszerészek elismerően nyilatkoztak az általunk képviselt termékekről, nyitottak voltak az innovatív megoldásokat illetően.  Rengeteg gyakorlati kérdés merült fel a rendszer működésével kapcsolatosan, melyekkel kapcsolatosan a csapatunk mellett a szombati napon Czigány Norberttől, a bicskei Oroszlán Patika gyógyszerészétől is tudtak kérdezni. Norbi hatodik éve használja az automatizáló rendszert, így személyes tapasztalatait is megosztotta az érdeklődőkkel

A hozzánk ellátogatóknak kedveskedni szerettünk volna egy kis ajándékkal, így azok a gyógyszertárak, amelyek kitöltöttek egy regisztrációs lapot, részt vehettek nyereményjátékunkban, melyben kisorsoltunk egy Nespresso kávéfőzőt.A sorsolásra Norbit kértük fel, aki örömmel vállalta a feladatot.

huzas_2

(Balról: Dobó Gábor – Medirobot, Czigány Norbert – Oroszlán Patika)

A sorsolás eredményeképpen a kávéfőzőt a debreceni Nyugati Utcai Gyógyszertár nyerte meg.

kerdoiv-uj

 

Köszönjünk szépen, hogy ilyen sokan látogattak el hozzánk és megtiszteltek minket nyitottságukkal! Hiszünk abban, hogy az érdeklődők nagy részével hamarosan újra találkozunk a gyógyszertárakban személyesen, ahol a megkezdett együttműködéseket elmélyítjük és a Rowa patikák számát tovább gyarapítjuk.
Medirobot